AMK Inventis biedt u de complete oplossing voor uw toolboxmeetings!

Alweer een toolboxmeeting? Welk onderwerp moeten we deze keer bespreken? En is er wel iemand die tijd heeft om het voor te bereiden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de toolboxmeeting toegevoegde waarde heeft voor onze medewerkers? Herkent u deze vragen? Kost het u (te) veel tijd en moeite om 10 keer per jaar een toolboxmeeting voor te bereiden en te houden? Dan heeft AMK Inventis nu de complete oplossing voor u.

Volgens de huidige VCA-norm is het verplicht om 10 keer per jaar een VGM-bijeenkomst, of te wel een toolboxmeeting te organiseren voor de medewerkers. AMK Inventis begrijpt dat het een opgave is voor bedrijven om dit zelf voor te bereiden en uit te voeren. Daarom helpen we u graag, door met onze jarenlange ervaring, u de zorg van de toolboxmeetings uit handen te nemen.

Wat biedt AMK Inventis?

Eén van de instructeurs van AMK Inventis verzorgt voor u de volledige toolboxmeeting. Het onderwerp voor de toolboxmeeting wordt samen met u bepaald. Onze instructeur bereidt de toolboxmeeting voor en komt vervolgens naar uw bedrijf toe om in ongeveer 30 minuten uw medewerkers op een deskundige en professionele wijze voor te lichten over het desbetreffende onderwerp.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van uw vestigingsplaats en de mate van maatwerk ten aanzien van de te behandelen onderwerpen. Het is tevens mogelijk om een toolbox te laten plaatsvinden op een projectlocatie. De kosten hiervoor kunt u aanvragen via info@inventis.nl, of u kunt bellen met 0593-540848.